Sociaal Maatschappelijk Vastgoed


Achtergrond

Vele Heetenaren zijn lid van een sportvereniging of op andere wijze betrokken bij één van de vele stichtingen en verenigingen die ons dorp rijk is. Door, onder de noemer Sociaal Maatschappelijk Vastgoed, een bijdrage te leveren aan deze stichtingen en verenigingen, hopen wij indirect een bijdrage te leveren aan alle Heetenaren die op welke wijze dan ook actief zijn binnen deze stichtingen en verenigingen.

Projecten

Zonnepanelen

In 2012 zijn wij gestart met het aanbieden van subsidie op zonnepanelen aan de verschillende stichtingen en verenigingen die de beschikking hebben over een eigen pand. Dit heeft uiteindelijk geleidt tot het plaatsen van zonnepanelen bij de volgende stichtingen/verenigingen.

* ´t Scheultie

* Basisschool St. Bernadette

* Zwembad

* Manege

* Voetbal

* Tennis

* Sporthal

Duurzame investeringen

Omdat het niet voor iedere stichting/vereniging interessant was om zonnepanelen te plaatsen en er daarnaast ook nog andere duurzame wensen waren, zijn wij op dit moment in overleg met diverse stichtingen en verenigingen bezig om verdere investeringen te doen op het gebied van energiebesparing.

Nieuwe ideeën

Mocht je betrokken zijn bij een stichting/vereniging en een idee hebben op het gebied van duurzaamheid voor jouw stichting/vereniging, neem dan vooral contact met ons op, zodat wij kunnen kijken of we hier een bijdrage aan kunnen leveren.